Zorg regelen

Staat uw vraag er niet tussen? De medewerkers van cliëntadvies staan u graag te woord via 088 - 356 00 88 of clientadvies@silverein.nl.

Als u met deze vraag worstelt, dan kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts; vervolgens kan uw huisarts, indien wenselijk, u doorverwijzen naar een deskundige bij Silverein.

Als u herstellende bent van een opname, kan het voorkomen dat u tijdelijk ondersteuning en zorg nodig heeft. In zo’n situatie kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige van uw wijk. Ga naar onze contactpagina.

Wilt u informatie op een tijdstip waarop de wijkverpleegkundige niet direct bereikbaar is? Dan kunt u het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken.

Silverein stelt u graag in staat in een veilige en inspirerende omgeving te herstellen. Uiteraard onder deskundige begeleiding. Onze locaties voor geriatrische revalidatie zijn onderdeel van Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ).

Heeft u behoefte aan meer informatie?

Neem dan gerust contact op met het GRZ Opnamebureau via (088) 513 17 17 of revalidatie-opnamenbureau@silverein.nl. Het opnamebureau is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u hier aanvullende informatie vinden

Soms kan een nieuwe dag een hele uitdaging zijn. Dit ervaart u bijvoorbeeld als uw moeder te maken krijgt met (beginnende) dementie of lichamelijke beperkingen. Bij de ontmoetingscentra van Silverein dragen we op een inventieve en enthousiaste manier bij aan de invulling van uw dag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de ontmoetingscentra. 

Bekijk alle ontmoetingscentra hier.

Wanneer uw vader ouder wordt, is het in sommige gevallen niet langer mogelijk thuis te blijven wonen. Silverein denkt mee over de wensen van uw vader en over de keuzes. Daar betrekken we ook mensen bij die belangrijk voor hen zijn; dat kan de partner zijn, en bijvoorbeeld ook u, vanuit uw rol als kind, maar eventueel ook buren en vrienden.

Neem contact op met onze cliëntadviseurs voor advies, zij denken graag met u mee 088 - 356 00 00 of clientadvies@silverein.nl.

Bij Silverein kennen we als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg en dementie. Daarbij bieden we niet alleen zorg, begeleiding en behandeling. We geven de cliënt en de mensen om hen heen ook de informatie die nodig is om zo goed mogelijk om te gaan met de situaties en ontwikkelingen die zich voordoen.

Onze collega’s van cliëntadvies denken graag mee over de situatie van buurvrouw 088 - 356 00 00 of clientadvies@silverein.nl.

Ja, op onze locaties Sparrenheide, De Koperwiek, De Bremhorst en Rehoboth zijn er aanleunwoningen

De aanleunwoningen worden verhuurd via Woonzorg Nederland. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 088 - 921 04 01 (lokaal tarief).