Personenalarmering

Een val of een ander ongeluk in huis komt altijd onverwacht en meestal op een slecht moment. Midden in de nacht bijvoorbeeld. Woont u zelfstandig en vraagt u zich wel eens af wie u om hulp kunt vragen bij een noodgeval? U heeft dan misschien niet altijd uw telefoon bij de hand. Dan biedt personenalarmering van Silverein de uitkomst.

Hoe werkt personenalarmering?

U krijgt een zender die u om uw hals draagt of aan uw kleding bevestigt. Op de zender zit een alarmknop. Heeft u hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat u gevallen bent, niet meer in staat bent om zelfstandig op te staan of geen mogelijkheid heeft om telefonisch hulp te vragen. Dan drukt u op de knop van de zender. U staat dan direct in contact met een medewerker van de alarmcentrale. Deze medewerker helpt u verder en zorgt er voor dat er iemand naar u toe komt als dat nodig is.

Personenalarmering biedt u de mogelijkheid met één druk op de knop snel en eenvoudig hulp in te schakelen als u dat nodig heeft. Zo bent u dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van hulp.

Vergoeding personenalarmering

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen om de kosten voor het abonnement van de personenalarmering vergoed te krijgen. Neemt u hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie

Meer uitleg over personenalarmering vind u hier:

Uitleg personenalarmering