Over Silverein

Wij zijn Silverein, een nieuwe, sterke ouderenzorgorganisatie in de regio Utrecht, onderdeel van zorggroep De Opbouw. Wij zijn specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving.

Silverein Hand Hartje

Silverein is gebouwd op de sterke fundamenten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elke afzonderlijke organisatie met zich meebrengt. Die kennis en ervaring delen we met elkaar, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. We houden oog en oor voor wat cliënten, medewerkers en vrijwilligers belangrijk vinden.

Onze visie

U weet zelf het beste wat u nodig hebt om uw leven waardig en waardevol te leiden. Een leven waarin u zich prettig en vertrouwd voelt. Zodat u kunt genieten van de betekenisvolle momenten. Aan dat leven dragen we graag bij, wanneer u zorg nodig hebt. Dat is de visie van waaruit wij onze zorg inrichten.
Samen met u en uw naasten zoeken we naar mogelijkheden de dag zo plezierig mogelijk in te vullen en bespreken we wat ieders bijdrage daarbij is.

Zorg thuis, woonzorglocaties en dagbesteding

Of we u nu thuis helpen of op één van onze locaties, wij bieden alle vormen van ouderenzorg. Wij zijn er op de plek waar u zorg wilt of nodig hebt. In de praktijk betekent dat meestal: thuis zolang het kan, op locatie als dat nodig is.

Daarnaast bieden we u in onze ontmoetingscentra verschillende mogelijkheden van welzijn en dagbesteding.
Samen met u vinden we precies de juiste combinatie van hulp: de combinatie die uw kwaliteit van leven op peil houdt of verhoogt.

Uiteindelijk beslist u, samen met uw naasten, over welke zorg we bieden. Want iedere keuze gaat over úw leven: waar u de zorg krijgt, of u moet verhuizen, hoe u revalideert, etc. Daarbij luisteren we ook goed naar het advies van specialisten, zoals uw huisarts.

Werken vanuit de driehoek

De cliënt met zijn of haar wensen en behoeften staat centraal. Samen met naasten, vrijwilligers en medewerkers geven we invulling aan de zorg en ondersteuning.

Wat kunnen wij voor u doen?

We horen graag hoe het met u gaat. En wat wij voor u kunnen doen.
Voor al uw vragen en wensen kunt u onze cliëntadviseurs bellen of een e-mail sturen. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan hoort u binnen 24 uur van ons.