Over Silverein

Wij zijn Silverein: specialist in zorg, welzijn en behandeling voor ouderen in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Soest, De Bilt en Utrechtse Heuvelrug. Onze kernexpertise ligt op het gebied van thuiszorg, verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie met aandacht voor levensvragen en zingeving. Silverein is onderdeel van Zorggroep De Opbouw.

Een waardevol leven

Ieder mens heeft het recht om het eigen leven te leiden en eigen keuzes te maken. Ieder mens heeft andere behoeften en wensen. Silverein biedt ondersteuning en zorg aan ouderen met een hulpvraag. Dit doen wij samen met de cliënt, familie en naasten, mantelzorgers, vrijwilligers en samenwerkingspartners in de zorg.

Ondersteuning en zorg vanuit het hart

De persoonlijke benadering van zowel cliënten als onze (vrijwillige) medewerkers is de basis voor onze ondersteuning en zorg. Wij kijken samen naar wat u zelf kunt en waar uw naasten of vrijwilligers u kunnen ondersteunen. Dit kan zo nodig worden aangevuld met technologische innovaties, ter bevordering van uw zelfredzaamheid. Zorgmedewerkers vullen aan met professionele zorg waar dit nodig is; bij u thuis of op een van onze locaties. Wij spelen in op veranderingen en willen ons blijven aanpassen aan nieuwe omstandigheden door altijd te kijken hoe het anders, beter of slimmer kan.

Zorg thuis, woonzorglocaties en dagbesteding

Of we u nu thuis helpen of op één van onze locaties, wij bieden alle vormen van ouderenzorg. Wij zijn er op de plek waar u zorg wilt of nodig hebt. In de praktijk betekent dat meestal: thuis zolang het kan, op locatie als dat nodig is.

Daarnaast bieden we u in onze ontmoetingscentra verschillende mogelijkheden van welzijn en dagbesteding. Samen met u vinden we precies de juiste combinatie van hulp: de combinatie die uw kwaliteit van leven op peil houdt of verhoogt.

Uiteindelijk beslist u, samen met uw naasten, over welke zorg we bieden. Want iedere keuze gaat over úw leven: waar u de zorg krijgt, of u moet verhuizen, hoe u revalideert, etc. Daarbij luisteren we ook goed naar het advies van specialisten, zoals uw huisarts.

Samen met u, uw naasten en vrijwilligers

Hoe ziet uw leven eruit? Nu en in de toekomst? Bij Silverein denken we met u mee. Wij bieden u, samen met uw naasten en vrijwilligers, ondersteuning en zorg in alle fases van het ouder worden.

Wat kunnen wij voor u doen?

U bent van harte welkom bij Silverein. Wij bieden de ruimte om uzelf te zijn. U weet wat u waardevol en belangrijk vindt en wat u nodig heeft om u prettig en vertrouwd te voelen. Voor al uw vragen en wensen kunt u onze cliëntadviseurs bellen of een e-mail sturen. U kunt ook het contactformulier invullen.