Welzijn

Welzijn

Wat kunnen wij voor u doen, zodat u zich goed voelt? Met die vraag begint onze zorg. Want alleen u bepaalt wat de voorwaarden voor uw welzijn zijn.

U stelt de voorwaarden voor uw welzijn

‘Welzijn’ betekent dat u zich goed voelt. Dat u plezier hebt in uw leven. Of, anders gezegd, dat uw kwaliteit van leven hoog (genoeg) is. Goede zorg is daarbij erg belangrijk. Zorg is echter niet de enige factor die uw levensgeluk en welzijn bepaalt. Een gevoel van veiligheid, mensen ontmoeten, voldoende aanspraak hebben, lekker eten of een leuke bezigheid; het draagt allemaal bij aan een behaaglijk gevoel.

En er is maar één persoon die bepaalt of u ‘welzijn’ ervaart: dat bent u. Daarom is ons welzijnsaanbod erg breed en kiest u precies waar u zich prettig bij voelt.

Maatschappelijk werker

Ondanks onze inspanningen kan uw welzijn soms buiten het bereik van onze zorg liggen. Of kunnen wij steken laten vallen, waardoor u zich bij ons niet prettig voelt. Gelukkig hoeft u daar dan niet mee rond te blijven lopen.

Allereerst kunt u terecht bij onze maatschappelijk werker. Met hem of haar kunt u van gedachten wisselen over uw gevoelens, vragen en ervaringen. Bijvoorbeeld over uw teleurstelling in relaties met uw naasten. Deze gesprekken kunnen enorm opluchten en u nieuwe perspectieven geven.

Vertrouwenspersoon

Het kan ook zijn dat u een gesprek wenst met onze vertrouwenspersoon. Dat gesprek is nog meer vertrouwelijk van aard. Bij hem of haar kunt u terecht als u ontevreden bent over onze zorg of een van onze zorgmedewerkers. Zo geeft u ons een belangrijke kans om onze zorg en service te verbeteren.

Onze diensten:

Dagbesteding

Op onze ontmoetingscentra zet het team zich in om leuke en zinvolle dagbestedingen te bieden, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Dagbesteding

Restaurants

Lekker eten is belangrijk: een kopje koffie met iets lekkers, een goede maaltijd of een lekkere borrel. Het is een van de dingen die het leven mooi maakt. 

Onze restaurants

Activiteiten in ontmoetingscentra

Bij Silverein vinden het belangrijk dat u een fijne dag heeft. Daarom organiseren we diverse activiteiten op onze locaties.

Activiteiten

Maatschappelijk werk

De maatschappelijk werkers helpen u in het verwerken en accepteren van veranderende omstandigheden.

Maatschappelijk werk

Vertrouwenspersoon

Worstelt u met een dilemma en of bent u niet tevreden over de zorg? De vertrouwenspersoon adviseert, informeert en bemiddelt. U kunt telefonisch contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen:

Marja Staal, bereikbaar via 06 519 77 439 van maandag t/m donderdag.

Parinaz Aminzadeh, bereikbaar via 06 830 25 435 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Het kan gebeuren dat de vertrouwenspersoon telefonisch niet bereikbaar is. Stuurt u dan een algemeen bericht via het contactformulier. Zij neemt dan contact met u op.

Geestelijk verzorger

Een goed gesprek met een geestelijk verzorger kan wonderen doen. Een afspraak is snel geregeld.

Geestelijk verzorger