Vrijwilliger bij Silverein

Wanneer omgaan met mensen je passie is

Ben je op zoek naar waardevol vrijwilligerswerk? Maak je graag verbinding met andere mensen? Bied je mensen graag een helpende hand? Dan ben je van harte welkom bij ouderenzorgorganisatie Silverein.

Klik hier en ontdek of vrijwilligerswerk bij jou past

Samen, Actief, Zinvol

Als vrijwilliger bij ouderenzorgorganisatie Silverein maak je kennis met bijzondere mensen die genieten van jouw aandacht, hulp en gezelschap. Alleen al het feit dat jij speciaal voor hen komt, betekent veel voor hen. Maak je gemakkelijk verbinding met andere mensen en bied je graag een helpende hand? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger bij Silverein! Ben je benieuwd hoe vrijwilligerswerk bij Silverein eruit ziet? Hieronder lees je meer.

 

Welkom!

Informatie voor nieuwe aanstormende Vrijwilligers.

Starten als vrijwilliger

 

Wat past bij jou?

Je zoekt vrijwilligerswerk bij Silverein? Klik hier voor onze vacatures.

Vacatures vrijwiligerswerk

 

Persoonlijke ontwikkeling

Je bent al vrijwilliger bij Silverein en je wilt meer weten over (om)scholing en/of een betaalde baan.

Werk en scholing

 

Verschillende regio's

Wie zijn de coördinatoren vrijwilligerswerk per regio? Wat zijn hun contact gegevens?

Coördinatoren vrijwilligerswerk

 

Veelgestelde vragen vrijwilligerswerk

Heb jij een vraag? Kijk eerst of je hier het antwoord vindt.

Ga naar veelgestelde vragen

 

Privacy en vrijwilligers

Wat gebeurt er met mijn
persoonsgegevens?

Bekijk de privacyverklaring

Verhalen van onze vrijwilligers

Vrijwilligerswerk bij Silverein is waardevol; zowel voor onze cliënten als voor jou. Dankzij de hulp van onze ruim 1.500 vrijwilligers krijgen cliënten de aandacht en steun die ze verdienen. Lees hier de verhalen van onze vrijwilligers.

Cees
vrijwilliger

Altijd rustig zijn helpt de bewoners

Alle honderd bewoners van Beukenstein kent hij. Twee keer per week werkt Cees als vrijwilliger bij deze locatie in Driebergen. Cees: "Het is de dankbaarheid die bewoners uiten, in woorden, door heel hard te zwaaien of in een blik van herkenning, wat mij voldoening schenkt.”
Majo
vrijwilliger

Als je iets niet weet, vraag je om hulp

Elke vrijdagochtend helpt Majo in het Atelier van Ontmoetingscentrum Brikhoven, waar cliënten creatief aan de slag kunnen. Majo: "In 't Atelier is het altijd gezellig, het draait hier om meer dan alleen creatief bezig zijn. Zonder vrijwilligers konden we dit niet voor de cliënten doen. Daarom is iedereen welkom!"
Rob
vrijwilliger

Het is een fijne plek om vrijwilligerswerk te doen

Vrijwilliger Rob heeft de zoem- en pluktuin aangelegd bij Sparrenheide. Rob: "Als je zorg en aandacht geeft, leven de vaste planten helemaal op. Ik werk niet alleen in de tuin, ik maak ook praatjes met de bewoners en krijg enorm veel reacties. Ze vragen of ik de bloemen wil plukken, anders vinden ze het zonde."