Revalidatie en herstel Amersfoort

Bezoekadres

Soesterweg 539
3819 BA Amersfoort

Op Birkhoven Park, aan de bosrand van Amersfoort, bevindt zich een van de twee locaties van Silverein revalidatie en herstel. Silverein revalidatie en herstel biedt gespecialiseerde Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ). De locatie is modern en biedt met de nabijheid van Birkhoven Park een sfeervolle locatie.

Geriatrische revalidatie

Silverein revalidatie en herstel biedt multidisciplinaire revalidatiezorg voor ouderen. Wanneer u niet in staat bent na een ziekenhuisopname weer naar huis te gaan, staan de medewerkers van Silverein voor u klaar met geriatrische revalidatiezorg. U krijgt hulp van verschillende behandelaren om uiteindelijk thuis weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

U komt in aanmerking voor geriatrische revalidatie indien:

  • er sprake van een tijdelijk verslechterde conditie na een ziekenhuisopname,
  • uw doel terugkeer naar huis is,
  • en u begeleiding nodig heeft van verschillende behandelaren om uw doel, terugkeer naar huis, te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over geratrische revalidatie.

Naast Birkhoven Park in Amersfoort, biedt Silverein ook revalidatie aan op:

Moderne locatie met grote binnentuin

Silverein revalidatie en herstel Amersfoort is een modern ingericht revalidatiecentrum. Iedere revalidant een eigen kamer met gedeeld sanitair (gekoppeld aan de eigen kamer) en is er een gemeenschappelijke ruimte, waar overdag de therapie in praktijk wordt gebracht rond de maaltijden en tijdens gespreksgroepen. In totaal zijn er 27 kamers.

De behandelruimtes zijn vlakbij het revalidatiegebouw. Er is een grote binnentuin waar het in de zomer heerlijk toeven is. Ook is er een oefentuin, waar buiten op loopvaardigheden getraind kan worden. Er is een gezellig grand café, waar men een hapje of drankje kan gebruiken.

Uw opname

Wanneer u in het ziekenhuis hoort dat u nog moet revalideren, legt het ziekenhuis contact met het opnamebureau van Silverein. Mocht u en/of uw naaste er behoefte aan hebben, dan bent u vanzelfsprekend welkom om van te voren kennis te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken via het opnamebureau.

Kaart

)