Zorg thuis

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Daar heeft u wel hulp bij nodig, tijdelijk of voor een langere periode. Wij bieden die hulp. Als het kan bij u thuis, anders zo dicht mogelijk bij u in buurt.

Silverein Lachen Met Kleinkind

Zo lang mogelijk zelfstandig

Hoe de hulp er precies uitziet, hangt allereerst af van uw wensen en die van uw naasten. U kunt denken aan wijkverpleging en verzorging, maar ook aan de inzet van medische en technologische hulpmiddelen om veilig thuis te wonen. Wat heeft ú nodig om op een plezierige en comfortabele wijze thuis te blijven wonen?

Van Silverein zorg thuis kunt u deskundig advies verwachten, gebaseerd op uw situatie en behoeften. We zijn eerlijk over wat we wel en niet voor u kunnen betekenen. U maakt zelf keuzes en houdt de regie over uw leven.

Hieronder leest u welke zorg u thuis kunt ontvangen.