Bezoekadres

Dalplein 2
3760 AD Soest

Elkaar ontmoeten, daar wordt het leven mooier van. Ontmoetingscentrum Molenschot is onderdeel van locatie Molenschot aan het Dalplein. Deze locatie ligt midden in Soest en heeft naast een groot terras ook een eigen dierenweide voor de deur. In het ontmoetingscentrum vindt u restaurant Het Dalzicht.

Kom binnen!

In Ontmoetingscentrum Molenschot is altijd iets te doen. U kunt hier terecht voor dagbesteding voor ouderen met en zonder indicatie. In het ontmoetingscentrum maakt u kennis met de coaches. Zij zijn uw aanspreekpunt en organiseren de activiteiten in restaurant Dalzicht. U kunt bij de coaches terecht om deel te nemen aan het activiteitenaanbod.

Voor wie

Ontmoetingscentrum Molenschot is er voor alle inwoners van Soest. Het maakt ons niet uit of u woont bij Silverein, bij een andere zorgaanbieder of zelfstandig thuis, in het ontmoetingscentrum bent u welkom. Uiteraard zijn de mensen om u heen (uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers) ook van harte welkom.

Welke activiteiten

U leest er in alle rust een krantje met een kop koffie, maar een spelletje doen kan natuurlijk ook. Heeft u energie om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Dan kunt u meedoen aan gymnastiek of yoga. Of u nu wilt meedoen aan een van de activiteiten, een hapje wilt eten of gewoon om een praatje verlegen zit, in het ontmoetingscentrum kunt u dagelijks terecht. Naast de vaste activiteiten kunt u in het ontmoetingscentrum ook regelmatig optredens en lezingen bijwonen.

Dagbesteding afgestemd op uw wensen

Bezoekt u een ontmoetingscentrum en heeft u een indicatie? We werken met een ervaren, betrokken en enthousiast team, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met lichamelijke beperkingen of met (beginnende) dementie. Samen met u stemt de coach van het ontmoetingscentrum de dagbesteding en/of dagbehandeling af op uw wensen. Zo zorgen wij ervoor dat u zich in het ontmoetingscentrum thuis voelt. Hier leest u meer over dagbesteding op onze ontmoetingscentra, over het verkrijgen van een indicatie en over de kosten.

Ook zonder indicatie

Bezoekt u het ontmoetingscentrum en heeft u geen indicatie, dan betaalt u een kleine bijdrage. Dit is een vast bedrag per activiteit of dagdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele kosten. Neemt u hiervoor contact op met een van de coaches van het ontmoetingscentrum.

Kaart