Vaccinatie corona virus

Bijna alle cliënten die wonen bij Silverein zijn gevaccineerd tegen het corona virus. 

Meer over coronavaccinatie

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag meer wilt weten over de coronavaccinatie. 

Op de website van de Rijksoverheid www.coronavaccinatie.nl staat alle informatie over de vaccinatie tegen het coronavirus.

Over het vaccin

Het vaccin dat beschikbaar zal zijn voor bewoners van een locatie van Silverein is vooralsnog het vaccin Comirnaty van Pfizer/BioNTech. 

Op de website van het RIVM leest u de belangrijkste vragen en antwoorden over het coronavaccin dat wordt gebruikt voor het vaccineren.

Professor Marjolein van Egmond over het coronavaccin

Het coronavaccin is een veelbesproken onderwerp. Het vaccin is er snel gekomen, kan dat dan wel veilig zijn? Hoe zit het met de langetermijneffecten? En hoe moet je kijken naar de risico’s van zo’n vaccin? Zomaar wat vragen die velen van ons hebben. Graag delen we daarom alvast een filmpje waarin professor Marjolein van Egmond (Amsterdam UMC) deze en andere vragen over het coronavaccin beantwoordt. Bekijk het filmpje:

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Toestemming

Voor diegene die nog niet zijn gevaccineerd vragen wij alle wettelijk vertegenwoordigers van cliënten, die wonen op een locatie van Silverein en die vallen onder de specialist ouderengeneeskunde, het toestemmingsformulier voor vaccinatie van hun dierbare in te vullen en terug te sturen. Deze toestemmingsformulieren worden zowel digitaal via de corona update, als via de post verstuurd. Cliënten, die wonen bij Silverein en het formulier zelf kunnen invullen, ontvangen deze via de interne post.
Cliënten, die wonen bij Silverein en die niet onder de specialist ouderengeneeskunde vallen, worden door de eigen huisarts uitgenodigd voor vaccinatie.