Hoge cliëntwaardering voor zorg thuis Silverein

26-01-2023

De uitkomsten van het PREM Wijkverpleging onderzoek zijn bekend. Dit is een onderzoek onder cliënten die afgelopen jaar thuiszorg hebben ontvangen, uitgevoerd door onderzoeks- en adviesbureau ZorgfocuZ. Silverein Zorg thuis krijgt een hoge cliëntwaardering, met cijfers tussen de 8,1 en 9. Silverein scoort op alle onderdelen hoger dan het landelijk gemiddelde. 

Hoger dan landelijk gemiddelde

De cijfers voor Silverein Zorg thuis zijn allemaal tussen de 8,1 en 9. Hiermee scoren wij op alle onderdelen hoger dan het landelijk gemiddelde. De drie vragen in de enquête waarop wij het hoogste werden beoordeeld zijn:

  • Behandelen de zorgverleners u met aandacht?
  • Voelt u zich op uw gemak bij de zorgverleners?
  • Nemen de zorgverleners uw wensen mee bij het bepalen van de zorg?

Met respectievelijk een 9, 9 en 8,8. Ook laten de meeste punten een verbetering zien ten opzichte van het voorgaande jaar.

Bekijk hier de volledige cijfers op alle onderdelen.

Trots

De meeste onderdelen laten hogere cijfers zien ten opzichte van het voorgaande jaar. Silverein is trots op alle betrokken medewerkers. Met elkaar hebben zij dit prachtige resultaat bereikt. 

PREM

PREM staat voor Patient Reported Experience Measurement. Dit is een vragenlijst voor cliënten waarbij gevraagd wordt naar de ervaringen met de thuiszorg. De relatie tussen zorgverlener en cliënt staat centraal. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeks- en adviesbureau ZorgfocuZ.

Werken bij Zorg thuis Silverein

Wil jij ook waardevolle zorg leveren aan ouderen met een hulpvraag? Bekijk de openstaande vacatures bij Zorg thuis en solliciteer!