Brasserie Sparrenheide

In de Brasserie van onze locatie Sparrenheide kunt u dagelijks terecht van voor een lekker kopje koffie of thee, een drankje met een gebakje of een ander heerlijk hapje.

Silverein Welzijn Kop Koffie

Bij onze Brasserie is iedereen welkom

De Brasserie is het bruisend hart van Sparrenheide. Het is een prettige plek waar u even heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee, misschien wel met een gebakje erbij, of een verkoelend drankje met een lekker broodje of hartige snack. In de zomer zijn er ook ijsjes verkrijgbaar. En uiteraard is het dan ook heerlijk vertoeven op het terras.

Natuurlijk komen de bewoners van Sparrenheide hier regelmatig even langs om elkaar te ontmoeten of samen met vrienden of familie even van iets lekkers te genieten.

Bent u in de buurt? Komt u dan ook gerust eens langs, of u nu buurtbewoner, vrijwilliger, familie of bewoner bent, bij de Brasserie is iedereen welkom! Wel zo gezellig!

Openingstijden

De Brasserie is elke dag geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur.

Wilt u komen lunchen? Dan kan dat 11.30 uur en 13.30 uur.

Menu- en lunchkaart

Wilt u vast weten welke broodjes, hapjes en snacks er verkrijgbaar zijn? Dan kunt u hier vast een kijkje nemen op de menu- en lunchkaart.

Geen zin of tijd om zelf te koken?

Soms komt het wel eens zo uit dat u geen zin of tijd heeft om in de keuken te staan en een maaltijd te bereiden. Ook in dat geval biedt de Brasserie uitkomst. De Brug heeft een eigen keuken en onder de naam 'Het Gemakspannetje' verzorgen zij heerlijke vers gemaakte afhaalmaaltijden. Deze maaltijden kunt u in de brasserie kopen en heel eenvoudig thuis opwarmen in magnetron of oven.