Gouden diners

Vindt u het gezellig om met andere mensen te koken en samen te eten? Kom naar de Gouden diners van Ontmoetingscentrum De Vijver. U bent van harte welkom.

Samen koken, samen eten, samen genieten

Waarom in je eentje eten, als het samen veel gezelliger is? De vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Vijver organiseren elke woensdagavond van 18.00 - 20.00 uur Gouden diners. Tijdens deze diners kunnen senioren met elkaar genieten van een heerlijk 2-gangen diner met een glaasje wijn of een glas sap. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee en een bonbonnetje. 

Gouden lunches

Elke derde zaterdag van de maand organiseren de vrijwilligers Gouden Lunches. Van 12.00 - 14.00 uur kunnen maximaal 30 personen genieten van een smakelijke lunch. 

Zomer en kerst

De zomer en de kerst laten we ook niet zomaar voorbij gaan. Jaarlijks organiseren we midden in de zomer een zomerfeest buiten in een grote tuin en op eerste Kerstdag verwelkomen we gasten voor een feestelijk warm Kerstbuffet.

Vers gekookt

Alle maaltijden worden vers gekookt door vrijwilligers, die blij worden als ze anderen met elkaar zien genieten van een lekker dinertje. De ene keer wordt er iets bijzonders gekookt, de volgende keer kan het een Hollandse stamppot zijn. 

Uw hulp bij de maaltijden, zoals serveren, afruimen en een beetje afwassen is zeker niet verplicht. Als u het leuk vindt om te doen, is het fijn als u meehelpt.

Vervoer

Is vervoer van huis naar de Buzziburglaan een probleem? Er zijn altijd vrijwillige chauffeurs die u graag ophalen en weer thuisbrengen.