Aantal uur per week

2 tot 3 uur per week

Plaats

Driebergen | Soest | Amersfoort | Lage Vuursche | Baarn | De Bilt | Soesterberg | Maartensdijk

Wil jij graag iets betekenen voor ouderen? Veel ouderen hebben zich hun hele leven voor anderen ingezet. Wil jij graag iets terug doen en je voor hen inzetten? Dat kan op allerlei verschillende manieren. De ene oudere is eenzaam en heeft behoefte aan gezelschap; de ander heeft juist praktische hulp bij dingen die alleen niet meer goed lukken. Of heb jij iets anders in in gedachten waar jij mee kunt helpen? Ervaring is niet nodig, als je maar enthousiast en betrokken bent.

Zit de perfecte vacature in het vacature overzicht er niet bij, maar wil je wel aan de slag? Neem dan contact op met een vrijwilligerscoördinator voor jouw regio om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en verwachtingen. Wie weet komen we tot een leuke en nieuwe uitdaging!

Anita De Jager (1)

Anita de Jager

Coördinator vrijwilligerswerk
Driebergen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.