Revalidatie en herstel Bilthoven

Bezoekadres

Prof. Bronkhorstlaan 4
3723 MB Bilthoven

Op De Biltse Hof, op het terrein van Berg en Bosch, bevindt zich één van de twee locaties van Silverein revalidatie en herstel. Silverein revalidatie en herstel biedt gespecialiseerde Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ). De locatie ligt zeer rustig en u kunt hier het hele jaar door volop genieten van de natuur.

Geriatrische revalidatie

Silverein revalidatie en herstel biedt multidisciplinaire revalidatiezorg voor ouderen. Wanneer u niet in staat bent na een ziekenhuisopname weer naar huis te gaan, staan de medewerkers van Silverein voor u klaar met geriatrische revalidatiezorg. U krijgt hulp van verschillende behandelaren om uiteindelijk thuis weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

U komt in aanmerking voor geriatrische revalidatie indien:

  • er sprake van een tijdelijk verslechterde conditie na een ziekenhuisopname,
  • uw doel terugkeer naar huis is,
  • en u begeleiding nodig heeft van verschillende behandelaren om uw doel, terugkeer naar huis, te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over geratrische revalidatie.

Naast de Biltse Hof in Bilthoven, biedt Silverein ook revalidatie aan op:

Midden in de natuur werken aan uw herstel

De Biltse Hof ligt midden het bos. U kunt er genieten van de prachtige natuur en energie opdoen om te werken aan uw herstel. Als revalidant beschikt u over een eigen ruime kamer. De kamers - in totaal 24 - hebben een luxe uitstraling. De behandelruimtes liggen dicht bij de kamers. Er zijn gezellige ontmoetingsruimtes en een restaurant. Op een zomerse dag is het goed toeven in de grote, beschutte binnentuin en op het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw.

Uw opname

Wanneer u in het ziekenhuis hoort dat u nog moet revalideren, legt het ziekenhuis contact met het opnamebureau van Silverein. Mocht u en/of uw naaste er behoefte aan hebben, dan bent u vanzelfsprekend welkom om van te voren kennis te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken via het opnamebureau.

 

Kaart

)