Wiekslag Smitsveen

Bezoekadres

Veenbesstraat 1
3765 BX Soest

Wiekslag Smitsveen bestaat uit twee aan elkaar grenzende woningen aan de rand van een groot grasveld, naast een basisschool. Hierdoor is deze locatie echt onderdeel van de samenleving. Regelmatig genieten bewoners en bezoekers vanaf het terras in de achtertuin van dit fijne plekje.

Wiekslag Smitsveen is onderdeel van de samenleving

Als u verhuist naar Wiekslag Smitsveen, is het de eerste vier tot zes weken wennen en omschakelen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten, familie en vrienden heeft zo’n verhuizing impact. Toch wordt in deze kleinschalige locatie het leven zoals het thuis was, zoveel mogelijk voortgezet. Er is veel aandacht voor het gesprek tijdens het koffie- en theemoment.

De kleinschalige woonlocatie voor mensen met dementie bestaat uit twee groepen; één van zes en één van zeven personen. U heeft een eigen appartement met de mogelijkheid naast een bed ook een eigen zitgedeelte in te richten. Op ieder appartement is een wastafel aanwezig. De sanitaire voorzieningen zoals de douche en toilet is in een gemeenschappelijke ruimte.

Beide groepen hebben elk een royale huiskamer en een open keuken. Als u het prettig vindt rustig op uw kamer te zijn, is dat uiteraard mogelijk. Bent u liever in gezelschap van andere bewoners? Er zijn twee gezamenlijk royale huiskamers, waarbij de woonzorgmedewerker u begeleidt bij het doen van de dagelijkse activiteiten. U kunt zelf kiezen in welke huiskamer u zich het prettigst voelt om te zitten. 

Hoe woont u in Wiekslag Smitsveen?

In Wiekslag Smitsveen heeft u:

  • een appartement met wastafel. U heeft de mogelijkheid naast een bed ook een eigen zitgedeelte in te richten
  • een gemeenschappelijke sanitaire voorziening
  • een gemeenschappelijke huiskamer en keuken
  • een gemeenschappelijke tuin

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Wiekslag Smitsveen:

Kaart

)