Quercus

Bezoekadres

Barchman Wuytierslaan 77
3819 AB Amersfoort

Een hecht team zorgt voor rust en een goede, huiselijke sfeer. Er is veel aandacht voor de dagelijkse activiteiten van het huishouden. Quercus ligt schuin achter Villa De Eik, een andere locatie van Silverein. Bewoners van beide huizen kunnen elkaar in de gezamenlijke serre en beleef- en kijktuin ontmoeten.

Een handje meehelpen in de beleef- en kijktuin

Na een flinke opknapbeurt is de tuin een beleef- en kijktuin geworden. Langs het wandelpad staan diverse grote beelden. Ook is er een moestuin en zijn er fruitbomen. Groente en fruit worden gebruikt voor de maaltijden of verkocht. Verder zijn er schommelbanken, tafels, een prieel en een gezellige zithoek. Als u dat kunt en wilt, mag u een handje meehelpen bij het onderhoud van de tuin.

Mede dankzij de tuin is in Quercus altijd veel te doen. Bewoners hebben eigenlijk altijd een fijne dagbesteding. Quercus is op loopafstand van Dierenpark Amersfoort. Dichtbij Quercus ligt Bos Birkhoven; ideaal voor een wandeling met naasten, of vrijwilligers. Quercus heeft ook een duofiets, waarmee u met uw naasten een stukje kunt fietsen en een interactieve beleef tv, waarmee spelletjes en puzzels gedaan kunnen worden en kan worden geluisterd naar muziek.

Hoe woont u in Quercus?

In Quercus deelt u met 6 of 7 andere bewoners met dementie een verdieping. U heeft:

  • een eenkamerappartement met eigen sanitair
  • een gemeenschappelijke woonkamer en keuken
  • een beleef- en kijktuin

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Quercus

Kaart

)