Heidetuin

De Biltse Hof

Bezoekadres

Prof. Bronkhorstlaan 4
3723 MB Bilthoven

Voor liefhebbers van groen en rust is onze locatie De Biltse Hof, op het terrein van Berg en Bosch, zeer gunstig gelegen. Met de vele wandelmogelijkheden in de buurt kunt u het hele jaar door volop genieten van de natuur. En op een zomerse dag is het goed toeven in de grote, beschutte binnentuin en op het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw.

De Biltse Hof biedt een thuis aan mensen met somatische (lichamelijke) problemen. In de Heidetuin zijn 24 eenkamerappartementen en een aantal huiskamers.

Daarnaast kunt u bij De Biltse Hof ook terecht voor revalidatiezorg en herstelzorg

Appartementen

De eenkamerappartementen bestaan uit: een zithoek bij het raam, slaapgedeelte met bed, wastafel met grote spiegel, alarmeringssysteem, brand- en rookmelder, tv-aansluiting en gordijnen. Naast uw eigen appartement kunt u terecht in de huiskamer. Om een krantje te lezen, muziek te luisteren, een activiteit samen met andere bewoners te doen, samen koffie te drinken en te eten. Net waar u zin in heeft. Alle huiskamers hebben uitzicht op het bos. 

Wat ons kenmerkt

  • muziek: iedere maandag een optreden (zoals: klassieke kamerconcerten door Stichting Muziek In Huis, theatervoorstellingen en Nederlandstalige muziek)
  • we werken samen met geriatrische tandartsenzorg Pro-da, maar u kunt uiteraard ook uw eigen tandarts behouden
  • uitgebreid activiteitenprogramma

Activiteiten

De Biltse Hof zet zich in voor het welzijn van bewoners. Er is voor elk wat wils. Naast individuele mogelijkheden is er een gezamenlijk programma waar bewoners aan kunnen deelnemen. Wat we zoal bieden: sport en spel, hersengymnastiek, bloemschikken, koken/bakken, concerten, borrelmiddag en video/filmavond. Een paar keer per jaar organiseren we evenementen voor het hele huis, vaak aan de hand van een speciaal thema. Een bijzondere activiteit is 'Muziek in Huis' (klassieke kamerconcerten).

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie De Biltse Hof - Heidetuin:

Kaart

)