Beukenstein

Bezoekadres

Hoofdstraat 57
3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Beukenstein, vernoemd naar het prachtige park waar het aan ligt, bestaat uit drie aparte gebouwen. Het verpleeghuis is geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Charmant en sfeervol, maar wel met alle gemakken van nu. Op Beukenstein is plaats voor 108 bewoners.

Een moderne, fijne en veilige woonomgeving in landhuisstijl

In drie geschakelde gebouwen zijn 10 woningen gesitueerd, waar mensen met dementie in kleine groepen van 7 á 8 personen wonen. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat het verschil met thuis wonen zo klein mogelijk wordt. Geen typisch instellingsleven dus, maar leven in een huishouden, net als thuis. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en er is een buitenruimte (een tuin of een terras). Naast de kleinschalige woongroepen zijn er 34 hofwoningen: luxe één- en tweekamerappartementen die van alle gemakken voorzien zijn.

Hoe woont u op Beukenstein?

  • U heeft een eigen zit- / slaapkamer en badkamer.
  • Elke groepswoning heeft een gezellige, sfeervolle gezamenlijke huiskamer.
  • Elke groepswoning is voorzien van een grote keuken, waar gezamenlijk kan worden gekookt.
  • Er zijn, verdeeld over de etages een aantal extra ruimtes te vinden waar u andere bewoners, uw familie en uw vrienden kunt ontmoeten. 
  • Kerkdiensten: op zondag kunt u deelnemen aan een kerkdienst.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van locatie Beukenstein:

Wegwijzer locatie Beukenstein

Na verhuizing naar Beukenstein ontvangt u een Wegwijzer, zodat u niet alles zelf hoeft uit te zoeken. In de Wegwijzer staat praktische informatie over uw nieuwe woonomgeving. Hier kunnen u en uw naasten de digitale Wegwijzer doorbladeren.

Kaart

)