Specialist ouderengeneeskunde

Woont u of uw naaste op een van onze locaties? Of revalideert u bij ons? Dan bent u onder behandeling van een arts. Op een beperkt aantal locaties is dat de huisarts, maar in de meeste gevallen wordt de specialist ouderengeneeskunde uw behandelend arts. Als specialisten ouderen geneeskunde zijn wij speciaal opgeleid voor de behandeling van ouderen met chronische aandoeningen en met een verhoogde kwetsbaarheid Daarbij hebben wij grote expertise op het gebied van palliatieve zorg.

Silverein Behandeling En Advies Echtpaar En Collega

Wij zijn gewend multidisciplinair te denken. Dat wil zeggen dat we andere disciplines daar waar nodig zullen betrekken bij een behandeling of advies. Als Specialisten ouderengeneeskunde houden wij vervolgens de regie over deze samenwerking met andere disciplines.

Ook werken wij nauw samen met de huisartsen indien advies nodig is over ouderen die thuis wonen.

Binnen de groep van specialisten ouderengeneeskunde hebben wij kaderartsen. Dat zijn specialisten ouderengeneeskunde die zich nog verder hebben gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van hun vak. Wij hebben kaderartsen geriatrische revalidatie en palliatieve zorg.