Wandelmaatje

Naar buiten gaan voor een wandeling is niet voor iedereen iets vanzelfsprekend. Wil jij dit mogelijk maken?

Vrijwilligers Silverein 4 Clienten In Rolstoel EP Tijdens Verhuizing (Foto Van Casper Huurdeman)

Uur per week

2 tot 6 uur per week

Salaris

Opleiding

Samen wandelen is toch gezelliger. De meeste bewoners zijn afhankelijk van een ander om naar buiten te gaan en te genieten van het weer.

De rolstoel moet geduwd worden of, omdat je vergeetachtig bent, moet er iemand mee. Maak jij dat wandelingetje weer mogelijk? Het is heerlijk om weer even de wind door de haren te voelen, het zonnetje op de huid of juist die regen op het gezicht. En wat te zeggen van het knisperen van de bladeren of de sneeuw. Jij als vrijwilliger kunt dit weer mogelijk maken. neem snel contact met ons op?

Wij zoeken voor meerdere locaties wandelmaatjes!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.