Zorg thuis Maartensdijk

12-06-2022

“Als de cliënt tevreden is op het moment dat ik wegga, is mijn dag goed.” Marjan werkt al 19 jaar bij Zorg thuis in Maartensdijk.

“Ik ben begonnen als helpende, heb toen een aantal certificaten gehaald en zes jaar geleden ook mijn Verzorgende IG diploma. Ik ben blij dat we de mogelijkheid krijgen om bij te scholen en opleidingen te volgen. Nu werk ik in de ochtenden als Verzorgende IG en in de middagen als zorgplanner. Dat vind ik een hele leuke combinatie. Omdat ik ook in de zorg werk, ken ik onze cliënten en weet ik wat er wel en niet mogelijk is wat betreft de planning van de zorgmomenten.

Het fijne aan werken bij Zorg thuis is dat je echt bij de mensen thuiskomt. Je zorgt ervoor dat cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben, in hun eigen vertrouwde omgeving. Mede door onze zorg kunnen cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat geeft mij veel voldoening."

We zijn een hecht team. We hebben veel contact met elkaar; we starten onze route gezamenlijk en ondersteunen elkaar waar nodig. Dit maakt het werk bij Zorg thuis zo bijzonder.”