"Borgen van uw veiligheid, respect voor uw vrijheid"

04-11-2020

Speciaal voor familie en naasten van cliënten van Silverein (voorheen: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore) heeft Erwin van der Leeden (waarnemend directielid en lid van corona kernteam) een boodschap opgenomen om u namens de directie een hart onder de riem te steken.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

(Hier volgt een samenvatting. Bekijk de video voor de gehele boodschap)

"In deze roerige tijden doen we er enerzijds alles aan om uw veiligheid te borgen, anderzijds willen we ook ieders vrijheid respecteren en zo min mogelijk beperken."

“Alle aandacht voor dit moment gaat uit naar het verlenen van zorg. Iedereen die kan helpen vragen we om te ondersteunen. We vragen u ook zich te houden aan alle nieuwe regels, ook al is dat af en toe lastig. Dit zullen de zorgmedewerkers enorm waarderen en maakt het hen makkelijker goede zorg te blijven verlenen. Ook kan de afdeling een beroep doen op u als naaste of mantelzorger.”

"Ik wil u bedanken voor uw begrip. Onze zorgverleners voelen zich gesteund door uw complimenten en aandacht. Ik wil u sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Samen proberen we het virus buiten de deur te houden, en waar dit niet lukt zullen we u bijstaan en ondersteunen."