Silverein in het nieuws

10-07-2023

Begin juli verscheen in de huis-aan-huis kranten de pagina ‘Silverein Nieuws’. Daarin vertellen medewerkers, vrijwilligers en cliënten over het wonen en werken bij Silverein. Er zijn weer veel nieuwtjes om te delen! 

Heeft u de krant gemist? U kunt de pagina Silverein Nieuws hieronder alsnog bekijken. Er zijn vijf edities van deze pagina. Ze zijn gepubliceerd in de kranten van BDU en Zicht op.

  • In editie Soest gaan we op bezoek bij het Ontmoetingscentrum. Wat heeft dit te bieden voor mensen uit de omgeving? Jacqueline en Monique vertellen erover. In de rubriek Flexteam leest u het verhaal van Erica Barkey. Vrijwilligers Ineke en Alex laten zien hoe zinvol vrijwilligerswerk is.

  • In editie Amersfoort gaat ergotherapeut Carien in op de vraag wat u zelf kunt doen om gezond oud te worden. Vrijwilliger Lia vertelt over het mooie werk in het Atelier. En Japke combineert werk en privé in het Flexteam.

  • In editie Baarn lezen we de ervaring van cliënt Kees met Zorg thuis. Vrijwilligster Elly en zuster Dorothea vertellen over hun speciale band. In het Ontmoetingscentrum Baarn gebeuren leuke dingen, merkt Pascale op.

  • In editie De Bilt vertelt Sascha over het nieuwe elan voor de Rinnebeek. Debby en meneer Oudenes onderhouden contact, ook nu hij op De Biltse Hof woont. In Ontmoetingscentrum Bij de tijd zijn mensen welkom op de Gouden Koffie.

  • In editie Driebergen vieren we 75 jaar Rehoboth met Teo van de cliëntenraad, Rob neemt ons mee naar de zoem- en pluktuin op Sparrenheide en de Vriendenstichting profileert zich met de extra’s die ze mogelijk maken voor de bewoners.