Samen aan de slag tegen energieverspilling

06-10-2022

Tijdens de energiecampagneweek voeren we met meer dan 170 zorginstellingen, een medewerkerscampagne tegen energieverspilling.

Verduurzamen

Tijdens de energiecampagneweek ‘Duurzame Zorg. Daar wordt toch iedereen beter van?’ (10 t/m 14 oktober 2022) voeren we met meer dan 170 zorginstellingen, een medewerkerscampagne tegen energieverspilling.
Daarom hangt de campagnevlag deze week ook bij ons!

In de hele zorgsector en ook bij ons wordt veel energie gebruikt. Dat past niet bij onze gezamenlijke ambitie om een duurzame woon- en leefomgeving te creëren. Bovendien willen we er niet alleen thuis maar ook op al onze locaties alles aan doen om zo veel mogelijk energie te besparen.

Er valt nog veel winst te behalen in de bewustwording over hoe we met elkaar omgaan met energie wat je er eigenlijk zelf op je werk aan kunt doen om zo veel mogelijk energie te besparen. Daar zetten we deze campagneweek op in en daar gaan we natuurlijk ook na deze week mee door.

Yvonne van Stiphout, voorzitter Raad van Bestuur De Opbouw: “We gaan verduur-samen!”".

De campagne is een initiatief van Milieuplatform Zorg in samenwerking met het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg en de zorgbranches.