Bustour "Onderweg naar werk"

07-03-2022

WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt op 28 maart 2022 met een dubbeldekker bus de arbeidsmarktregio Amersfoort door. Op deze dag kun je als werkzoekende mee in de bus en zorgorganisaties bezoeken die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Zoek jij een baan in de zorg en wil je meerijden met de bus? Meld je dan aan voor deze bustour Onderweg naar werk.

Kennis maken op de werkvloer

De bus vertrekt elke ochtend om 9.00 uur vanaf het WSP aan Stadsring 75 in Amersfoort. Je bent uiterlijk om 15.00 uur weer terug aan de Stadsring. Tijdens deze dag breng je bezoeken aan drie verschillende werkgevers. Deze bezoeken duren ongeveer drie kwartier. In deze tijd neemt de werkgever je mee door zijn of haar bedrijf. Je krijgt niet alleen informatie, maar kunt vooral ervaren hoe het er op de werkvloer uitziet. Tussen de bezoeken door, krijg je in de bus een kleine lunch. Twijfel je of werken in een bepaalde branche iets voor je is? Geef je dan op voor deze bustour en ervaar tijdens de bezoeken of de werkzaamheden bij je passen.

Wanneer?

  • Maandag 28 maart 2022: Zorg & Welzijn

Waar stopt de bus?

Je kunt deze dag de zorg breed leren kennen door een bezoek te brengen aan werkgevers in de kinderopvang, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Je bezoekt onder andere Silverein, Kindercentrum Bzzzonder in Vathorst en Amerpoort.

Wil je mee op onze bus?

Geef je dan snel op. Vul daarvoor hier het aanmeldformulier in. Het is wel de bedoeling dat je de gehele dag mee gaat. We volgen de dan geldende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus van de RIVM.

 

Afbeeldingen