De Bremhorst

Bezoekadres

Jan van Eijcklaan 31
3723 BC Bilthoven

Wij zorgen ervoor dat u in De Bremhorst uw leven op eigen wijze kunt leiden. U bepaalt hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. In onze sfeervol aangelegde tuin met vogelhuis, trimtoestellen en diverse fleurige zitjes is het ‘s zomers goed toeven. Ook binnen is er veel leven in de brouwerij: in de grote recreatiezaal vinden wekelijks tal van activiteiten plaats. De zaal is een belangrijke ontmoetingsplek voor de bewoners, hun familie en vrienden, én voor veel mensen uit de wijk. 

Wat ons kenmerkt

  • mooie ruime en lichte eet- en recreatieruimte
  • diverse knusse zitjes binnen én buiten
  • kapsalon 
  • uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenprogramma)
  • huisdieren welkom
  • supermarkt op loopafstand

Wat vinden we belangrijk

Wij werken voortdurend aan een warme, veilige, vertrouwde en liefdevolle thuisbasis voor onze bewoners waarin zij de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze zorg en onze professionaliteit en doen daarin geen concessies.

Wij beseffen dat er van ons professionaliteit, afstemming, initiatief, wendbaarheid, innovatie, ondernemerschap, samenwerking en het nemen van verantwoordelijkheid verwacht worden. Dit is een continu proces waar wij dagelijks aan werken. 

Appartementen

Elk appartement bestaat uit twee kamers: een slaapkamer en een woon/eetgedeelte en is voorzien van: een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie en radio, draadloos internet,  gordijnen, vitrage en vloerbedekking.

Wegwijzer

Om na uw verhuizing naar De Bremhorst niet alles zelf te hoeven uitzoeken, hebben we deze wegwijzer voor u gemaakt. Hierin staat praktische informatie over uw nieuwe woonomgeving. 

Huurwoningen

De Bremhorst telt 82 huurwoningen. Wilt u meer informatie over of in aanmerking komen voor deze zogeheten aanleunwoningen? Neemt u dan contact op met Woonzorg Nederland, 088 921 04 01 (lokaal tarief). Zij verhuren de woningen. Heeft u zorg nodig? Daarvoor kunt u terecht bij Zorg thuis van Silverein.

Kaart

)