Beukenstein - hofwoningen

Bezoekadres

Hoofdstraat 57
3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Beukenstein is het nieuwste, charmante en sfeervolle verpleeghuis van Silverein. Beukenstein is gebouwd in landhuisstijl en grenst aan het prachgtige park Beukenstein. Naast 10 groepswoningen, heeft Beukenstein 34 hofwoningen. Dit zijn luxe 1- en 2-kamer appartementen. 

Een moderne, fijne en veilige woonomgeving in landhuisstijl

Beukenstein, vernoemd naar het prachtige park waar het aan ligt, bestaat uit drie aparte gebouwen. Het verpleeghuis is geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Charmant en sfeervol, maar wel met alle gemakken van nu. Op Beukenstein is plaats voor 108 mensen met dementie of een lichamelijke beperking.

Verschillende woonvormen

In drie geschakelde gebouwen zijn 10 woningen gesitueerd, waar mensen met dementie in kleine groepen van 7 á 8 personen wonen. Naast de kleinschalige woongroepen zijn er 34 hofwoningen: luxe één- en tweekamerappartementen die van alle gemakken zijn voorzien.

Hoe woont u op Beukenstein?

  • U heeft een eigen 1- of 2-kamer appartement met badkamer.
  • Op de etage waar uw appartement zich bevindt is een gezamenlijke ruimte, waar u samen met medebewoners kunt eten, activiteiten kunt doen of uw familie of vrienden kunt ontmoeten. 
  • Er zijn, verdeeld over de etages een aantal extra ruimtes te vinden waar u andere bewoners, uw familie en uw vrienden kunt ontmoeten. 

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van locatie Beukenstein:

Wegwijzer locatie Beukenstein

Na verhuizing naar Beukenstein ontvangt u een Wegwijzer, zodat u niet alles zelf hoeft uit te zoeken. In de Wegwijzer staat praktische informatie over uw nieuwe woonomgeving. Hier kunnen u en uw naasten de digitale Wegwijzer doorbladeren.

Kaart

)