Diëtist

Voeding is de bouwsteen van ons lichaam. Wanneer u gezondheidsproblemen heeft, kan de diëtist u begeleiden een optimaal voedingspatroon samen te stellen. Als u niet voldoende kunt eten of de samenstelling van uw voeding is uit balans, dan heeft dat invloed op uw conditie en welbevinden. Wij begeleiden onder andere mensen met suikerziekte, hart- en vaatziekten, maag- en darmklachten, nierproblemen, voedselovergevoeligheid en overgewicht.

Passend advies

Ook kunt u gewicht verliezen door verminderde eetlust of kauw- en slikproblematiek. Samen kijken we naar uw voedingsgewoonten. Wat vind u lekker? En wat is belangrijk voor u rondom de maaltijd? Samen met u, uw naasten en andere medewerkers zoals de logopedist, maken we een zo passend mogelijk voedings- en dieetadvies.

Eten met smaak

Onze voorkeur gaat uit naar een optimale voeding met normale voedingsmiddelen. Wij vinden het belangrijk dat u met smaak kunt blijven eten en drinken. Wanneer het echt niet anders kan kijken we of er, al dan niet tijdelijk, dieetvoeding noodzakelijk is.

Of u nu bij Silverein woont of revalideert; op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde kunt u altijd bij ons terecht.