Werken bij Zorg thuis

Thuiszorg is het nieuwe thuiswerken

Werken Bij Zorg Aan Huis

Daag jezelf uit, kom werken bij Zorg thuis

Elize, verzorgende bij Zorg thuis Baarn N.O., heeft inmiddels de ruime ervaring, dat haar cliënten echt naar haar komst uitkijken. Ze ziet regelmatig dat ouderen eenzaam zijn. Elize komt dan ook niet alleen de benodigde persoonlijke zorg bieden, maar vooral ook voor het praatje en het bieden van aandacht. Al is het maar tien minuutjes. Haar cliënten zijn dan ook altijd zo blij als ze geweest is. "Mensen zijn soms zo blij je weer te zien. Dan wordt  je omarmt als je even niet geweest bent. Daar word ik dan ook zelf weer heel blij van."

Wil jij ook iets voor een ander kunnen betekenen? Een baan die het verschil kan maken? Kom dan werken bij één van de Zorg thuis teams in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Maartensdijk, Soest of Soesterberg. Want jouw komst maakt dat broodnodige verschil!

 

Ben jij ook zo nieuwsgierig wat er achter iedere voordeur is?

Als thuiszorgmedewerker ben je natuurlijk heel veel onderweg. Je rijdt in een wijk die je goed kent, en je weet dat achter iedere voordeur een verhaal schuilt. En voor jou gaan veel van deze voordeuren open. Zoals Elize het verwoord: "Achter iedere voordeur zit weer een ander huishouden en een ander verhaal. Het is heel erg leuk om te zien hoe mensen leven. Je leert ze dan ook goed kennen."

(Keuze)mogelijkheden genoeg

Allereerst mag jij de keuze maken waar je wilt werken: Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Maartensdijk, Soest of Soesterberg? Praktisch alles is mogelijk.
Vervolgens is het belangrijk te weten hoeveel uur je in de week wilt werken. De banen variëren van 2 tot 32 uur per week.

En als laatste: op welk niveau kun je werken? Er zijn mogelijkheden als Helpende met medicatie, Helpende Plus, Verzorgende IG, Eerst Verantwoordelijk verzorgende, Verpleegkundige, Wijkverpleegkundige en Begeleider thuis. Uiteraard is deze keuze afhankelijk van jouw (zorg)diploma. 

Heb je nog geen zorgdiploma maar ben je hiervoor wel een opleiding aan het volgen? Neem ook dan contact met ons op, want ook voor zorgstudenten zijn de mogelijkheden zeer divers. 

 

Jij krijgt van ons

Als medewerker bij Zorg thuis ben je vanzelfsprekend een volwaardige medewerker. Scholing, attenties bij bepaalde gebeurtenissen, 8,33% eindejaarsuitkering: natuurlijk zijn deze mooie arbeidsvoorwaarden vanaf jouw 1e dag bij ons van toepassing.


Het is belangrijk dat je je inzet om bekwaam te blijven. Bij ons kun je daarom gebruik maken van een breed scholingsaanbod,  bijvoorbeeld BIG-toetsing en - scholing, transferscholing of BHV-training. En wat te denken van het nieuwe modulair leren?

Waar doe jij het voor?

Juich je mee? Of ga jij ook voor dat glimlachje of het kneepje in je arm. De omarming of het "gewoon" het gevoel dat je iets voor iemand hebt kunnen betekenen? Mogen wij voor jou juichen als je, samen met je nieuwe collega's écht het verschil kunt maken voor de cliënten die jullie de zorg- en welzijn met alle liefde bieden?

Arbeidsvoorwaarden & CAO

Naast een mooie baan in de zorg, beloven wij je ook primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn.

Meer info

Nieuwsgierig geworden?

Neem eens contact op met Jolanda de Vries, Recruiter en bespreek jouw wensen en onze mogelijkheden. We kijken naar je uit!

Jolanda De Vries

Jolanda de Vries

Recruiter