Werken bij Flexteam

Werken op momenten dat het jou uitkomt?

Vind jij vrijheid belangrijk? Wil je zelf beslissen hoeveel uur je werkt? Je carrière vormen naar jouw leven? Wil je vakkundige zorg bieden aan onze cliënten? Kom dan werken in het Flexteam van Silverein. Zo heb jij een baan die écht bij je past en bereiken we samen continuïteit van zorg.

Flexteam!

Hoe werkt het?

Wanneer er een tekort is aan vaste medewerkers in een team of als een collega bijvoorbeeld op vakantie of ziek is, zetten wij collega’s van het Flexteam is. Cliënten hebben namelijk altijd recht op goede begeleiding en zorg. Als Flexmedewerker versterk je onze zorgteams en waarborg jij de continuïteit van zorg.

Binnen het Flexteam heb je een contract (tussen de 2 en ongeveer 24 uur per week, net hoeveel jij wilt en kunt werken), waardoor je veel vrijheid hebt. Ideaal als je specifieke roosterwensen hebt, een goede balans zoekt tussen werk en privé, als je op zoek bent naar een vakantie-/ bijbaan of als je bijvoorbeeld bewust kiest voor een klein dienstverband. Je bepaalt zelf wanneer je werkt: ’s nachts, in het weekend of misschien alleen op zondag.

Het DNA van een Flexwerker

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je als Flexwerker je met hart en ziel inzet. Daarnaast heb je ervaring in de zorg, wat je opleidingsachtergrond ook is. Of je nu student van een zorgopleiding bent, ervaring en/of een diploma hebt als Helpende (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) of een Verpleegkundige niveau 4 bent. In het Flexteam zijn we op zoek naar diversiteit.


Je kunt je nieuwe situaties snel eigen maken en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid (je wordt namelijk ingezet waar je op dat moment nodig bent). Heb je ook nog eens humor, relativeringsvermogen en weet je goed om te gaan met onverwachte situaties? Dan heb jij het perfecte DNA van een Flexwerker!

Onze sollicitatieprocedure

Bij Silverein maken we het je gemakkelijk:

  1. Telefonisch contact
  2. Kennis maken
  3. Meelopen
  4. Referentiecheck
  5. Arbeidsvoorwaarden-gesprek
  6. Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag
  7. Een Warm Welkom!

Uiteraard houden wij rekening met de geldende corona maatregelen.

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Wat je van ons krijgt?

Als medewerker van het Flexteam ben je vanzelfsprekend een volwaardige medewerker. Scholing, attenties bij bepaalde gebeurtenissen, eindejaarsuitkering: ook jij komt in aanmerking voor al onze mooie arbeidsvoorwaarden. 

Het is belangrijk dat je je inzet om bekwaam te blijven. Bij ons kun je daarom gebruik maken van een breed scholingsaanbod,  bijvoorbeeld BIG-toetsing en - scholing, transferscholing of BHV-training. En wat te denken van modulair leren?

Verder willen wij graag lang met je samenwerken dus ook ons contractaanbod zal je waarschijnlijk wel bevallen.

Arbeidsvoorwaarden & CAO

Naast een mooie baan in de zorg, beloven wij je ook primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn.

Meer info

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over werken bij Silverein? Neem dan gerust contact op met één van onze Recruiters

Jolanda De Vries

Jolanda de Vries

Corporate Recruiter
Wendy Werndly

Wendy Werndly

Corporate Recruiter
Patricia Engelen

Patricia Engelen

HR adviseur
Linda Van Emmerik

Linda van Emmerik

Corporate Recruiter