Op zoek naar een mooie stageplaats?

Naast de gebruikelijke zorggerelateerde BOL stages, bieden wij ook enkele stageplaatsen aan op andere vakgebieden. Alle stages hebben een link naar de zorg.

Maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen niveau 4

In deze stage ben je werkzaam bij één van onze ontmoetingscentra. Je organiseert en begeleidt activiteiten, signaleert de behoeftes van onze bewoners/bezoekers en brengt vooral veel gezelligheid.

 

Sport, Spel en Bewegen niveau 4

Gedurende deze jaarstage van maximaal 16 uur per week, breng je de bewoners en bezoekers in beweging. Je ondersteunt en begeleidt groepsgerichte én individuele bewegingsactiviteiten. Ben je creatief? Dan kun je ook zelf bewegingsactiviteiten opzetten. Uiteraard pas je de nieuwe zorgtechnologie toe.
Jouw doel? Je wilt graag actief bijdragen aan een gezonde levensstijl van onze bewoners en bezoekers.

 

ICT niveau 4

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en vind jij zorgtechnologie interessant? Kom dan stage bij ons lopen en werk actief mee aan de zorg van de toekomst! Je gaat vooral aan het werk met ZORA onze zorgrobot. Je bent gedurende een jaar voor 16 uur per week van harte welkom.

 

Marketing en communicatie

Ben jij vlot in de pen, sterk met social media of volg je een opleiding tot grafisch vormgever? Ben je doortastend, kun je zelfstandig werken en heb je een goed gevoel voor humor? Dan maakt de afdeling marketing communicatie van Silverein graag kennis met jou en bespreken we samen de stagemogelijkheden op onze afdeling. MBO- en HBO-studenten zijn beide welkom. Meer weten? Mail naar communicatie@silverein.nl.