Wij ontvangen je met open armen!

Een 'gewone' baan, daar loop jij niet warm voor. Jij wilt je werk met liefde en toewijding doen. Je vindt het belangrijk dat collega’s er voor elkaar zijn en elkaar helpen. Je begrijpt dat mensen zich thuis willen voelen, overal en onder alle omstandigheden. Ligt jouw hart bij de zorg voor ouderen, dan zou je wel eens prima bij Silverein kunnen passen. Je nieuwe collega’s ontvangen je met open armen.

 

Zoek je baan

  Interessante vacatures

  Werken als Helpende

  Met een glimlach achter jouw mondmasker en met lachende ogen trek je ’s ochtends de gordijnen open en wens je de bewoner een goede morgen. Je kent de bewoner goed, en weet dat zij een kopje thee op bed zeer waardeert. Dit kopje staat dan ook al voor haar klaar op het nachtkastje. Je voelt een warme hand op je arm en hoort zoals iedere ochtend: “Wat fijn dat jíj mij wakker maakt.”

  Wat wil jij?

  #werkwaarjeblijvanwordt

  Meer infomatie

  Van Passie naar Droombaan

  Drie enthousiaste en bekwame zorgmedewerkers van Lyvore vertellen in het programma Van Passie naar Droombaan graag over hun werkzaamheden bij Lyvore. Wijkverpleegkundige Bianca van Dorresteijn wordt geïnterviewd samen met Suzan van de Lucht. Alim Bundu vertelt hoe hij na zijn opleiding “Motortechniek” tóch voor de zorg koos. Ook Bart Meussen en Bram Luijben (stagiaire) zijn aan het woord; beiden benadrukken zij vanuit hun eigen invalshoek hoe waardevol oprechte aandacht voor cliënten is.

  Heb je nog een vraag?

  Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over werken bij Silverein? Neem dan gerust contact op met één van onze Recruiters.

  Jolanda De Vries

  Jolanda de Vries

  Recruiter
  06 232 46 391 E-mail LinkedIn
  Wendy Werndly

  Wendy Werndly

  Recruiter
  06 823 77 721 E-mail LinkedIn
  Patricia Engelen

  Patricia Engelen

  Recruiter
  06 302 75 169 E-mail LinkedIn
  Linda Van Emmerik

  Linda van Emmerik

  Recruiter
  06 226 25 192 E-mail LinkedIn