Wij ontvangen je met open armen!

Een 'gewone' baan, daar loop jij niet warm voor. Jij wilt je werk met liefde en toewijding doen. Je vindt het belangrijk dat collega’s er voor elkaar zijn en elkaar helpen. Je begrijpt dat mensen zich thuis willen voelen, overal en onder alle omstandigheden. Ligt jouw hart bij de zorg voor ouderen, dan zou je wel eens prima bij Silverein kunnen passen. Je nieuwe collega’s ontvangen je met open armen.

Zoek je baan

Interessante vacatures

Werken als Helpende

Met een glimlach achter jouw mondmasker en met lachende ogen trek je ’s ochtends de gordijnen open en wens je de bewoner een goede morgen. Je kent de bewoner goed, en weet dat zij een kopje thee op bed zeer waardeert. Dit kopje staat dan ook al voor haar klaar op het nachtkastje. Je voelt een warme hand op je arm en hoort zoals iedere ochtend: “Wat fijn dat jíj mij wakker maakt.”

Wat wil jij?

#werkwaarjeblijvanwordt

Meer infomatie

Van Passie naar Droombaan

Drie enthousiaste en bekwame zorgmedewerkers van Lyvore vertellen in het programma Van Passie naar Droombaan graag over hun werkzaamheden bij Lyvore. Wijkverpleegkundige Bianca van Dorresteijn wordt geïnterviewd samen met Suzan van de Lucht. Alim Bundu vertelt hoe hij na zijn opleiding “Motortechniek” tóch voor de zorg koos. Ook Bart Meussen en Bram Luijben (stagiaire) zijn aan het woord; beiden benadrukken zij vanuit hun eigen invalshoek hoe waardevol oprechte aandacht voor cliënten is.

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over werken bij Silverein? Neem dan gerust contact op met één van onze Recruiters.

Jolanda De Vries

Jolanda de Vries