Restaurant Dalzicht

Het restaurant is dagelijks geopend voor zowel bewoners als ouderen uit de wijk. Tussen de middag zijn de tafels gedekt voor uw warme maaltijd. Uiteraard bent u ook welkom voor koffie met iets lekkers, iets warms tussendoor of een ijsje. In het restaurant vindt u ook een klein winkeltje met houdbare producten.

 

Eetsmakelijk In Restaurant Dalzicht

Restaurant Het Dalzicht in Soest, op de begane grond van Molenschot, biedt dagelijks heerlijke verse maaltijden; eenvoudig met een stukje kip, vegetarisch, of een meer luxueuze maaltijd met een biefstukje en champignons. Het staat regelmatig op de kaart! De iets kleinere eter kan kiezen uit een kom verse soep, frisse salade, een snack uit de frituur of een heerlijk belegd broodje (zolang de voorraad strekt). U kunt dagelijks kiezen uit de à-la-cartemenu’s. De keuken is open tot 17.30 uur.

In Soest worden in het restaurant regelmatig restaurantavonden voor senioren uit de regio georganiseerd. Deze avonden worden aangekondigd in de Soester Courant, maar u mag altijd informeren bij de receptie van Molenschot. U kunt op werkdagen tussen 8.00 en 16.45 uur reserveren bij de receptie.

U bent van harte uitgenodigd; we zien u graag aan tafel!