Bezoekadres

Sperwerkamp 38
3972 WE Driebergen

Even een kop koffie drinken of een gezellig praatje? U bent van harte welkom in ons Buurthuis De Brug aan de Sperwerkamp in Driebergen. Buurthuis De Brug is onderdeel van Silverein en is een locatie waar jong en oud elkaar op prettige wijze kan ontmoeten. 

Jong en oud: iedereen is welkom, waarbij gemikt wordt op een participerende samenleving in de buurt. Mensen leren elkaar op een ontspannen manier kennen en staan daardoor gemakkelijker voor elkaar klaar in hun eigen vertrouwde omgeving.

In huiselijke sfeer vinden er activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid en gezamenlijk eten. Er vinden wekelijks wisselende activiteiten plaats bijvoorbeeld op het gebied van creativiteit, gezelligheid, uitleen van boeken of samen eten.

Wij bieden wekelijks een gevarieerd programma en spelen een verbindende rol in de wijk. Tevens dient het toegankelijke gebouw als informatief centrum voor senioren in heel Driebergen en omstreken.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Buurthuis De Brug is onderdeel van Silverein, een organisatie die al sinds jaar en dag zorg verleent in de regio Driebergen-Rijsenburg. Gezien de huidige ontwikkelingen, waarbij mensen steeds langer thuis blijven wonen, ontstond de behoefte aan een ondersteunende ontmoetingsplek in de wijk. Naast een vraagbaak op het gebied van zorg en senioren, is Buurthuis De Brug bovenal een laagdrempelige plaats waar mensen mee kunnen doen aan creatieve activiteiten.

Buurthuis De Brug heeft twee vaste medewerkers vanuit Silverein. Zij zullen op diverse dagen aanwezig zijn om u op prettige en professionele wijze te woord te staan.

Pas je cookie-instellingen aan om deze video te bekijken.

Clienttevredenheid

Silverein, streeft er naar kwetsbare ouderen dié zorg en ondersteuning te bieden die voor hen belangrijk is. Daarom toetsen wij jaarlijks de tevredenheid van cliënten. De resultaten van dit onderzoek zijn voor ons uitgangspunten om de zorg en ondersteuning te verbeteren en zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften. We nodigen u dan ook graag uit het clienttevredenheidsonderzoek met betrekking tot de  Ontmoetingscentra in te vullen.

Kaart