Bezoekadres

Dalplein 2
3762 BP Soest

In Daelhoven in Soest bevindt zich een van de drie locaties van Silverein revalidatie & herstel. Silverein revalidatie & herstel biedt gespecialiseerde Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ). In het pand bevindt zich een restaurant en een grand café waar veel activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast biedt de locatie veel praktische voorzieningen.

Geriatrische revalidatie

Silverein revalidatie & herstel biedt multidisciplinaire revalidatiezorg voor ouderen. Wanneer u niet in staat bent na een ziekenhuisopname weer naar huis te gaan, staan de medewerkers van Silverein revalidatie & herstel voor u klaar met geriatrische revalidatiezorg. U krijgt hulp van verschillende behandelaren om uiteindelijk thuis weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

U komt in aanmerking voor geriatrische revalidatie indien:

  • er sprake van een tijdelijk verslechterde conditie na een ziekenhuisopname,
  • uw doel terugkeer naar huis is,
  • en u begeleiding nodig heeft van verschillende behandelaren om uw doel, terugkeer naar huis, te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over geratrische revalidatie.

Naast Daelhoven in Soest, biedt Silverein ook revalidatie aan op:

Kleinschalige units

Silverein revalidatie en herstel Soest bevindt zich op de eerste verdieping van verpleeghuis Daelhoven en bestaat uit kleinschalige units (eenpersoonskamers) met een ruime, lichte en gezellige gemeenschappelijke ruimte. De behandelruimtes liggen hier vlakbij.

Op deze locatie is ook een gezellig restaurant, een grand café, evenals een klein winkeltje.

Uw opname

Wanneer u in het ziekenhuis hoort dat u nog moet revalideren, legt het ziekenhuis contact met het opnamebureau van Silverein. Mocht u en/of uw naaste er behoefte aan hebben, dan bent u vanzelfsprekend welkom om van te voren kennis te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken via het opnamebureau.

Kaart