Huurstudio's Soesterberg

Aan de gezellige winkelstraat van Soesterberg verhuurt Silverein in De Heybergh geheel vernieuwde studio's gericht op individueel wonen. Deze studio's zijn speciaal voor mensen die zelfstandig willen wonen én zorg thuis, of wijkverpleegkundige zorg dichtbij wensen.

De Heybergh 13

Ontmoeten als u dat wenst

U woont zelfstandig op de tweede verdieping van het geheel vernieuwde pand. Als bewoner van deze studio heeft u de gelegenheid de gezamenlijke woonkeuken te bezoeken. Deze woonkeuken is een royale ruimte waar u de andere bewoners ontmoet en naar wens (samen) een maaltijd kan bereiden.

Inrichting en indicatie

Elk studio heeft een kitchenette en eigen sanitair. De inrichting van uw studio bepaalt u uiteraard helemaal zelf. Als u Zorg aan huis inschakelt, is het aan te raden hier tijdens de inrichting rekening mee te houden. Het is belangrijk dat er voldoende ruimte is om de gewenste zorg ook daadwerkelijk goed te kunnen bieden.

Kleinschalig wonen

In De Heybergh bevinden zich twee kleinschalige woongroepen. Op de begane grond is een groepswoning voor acht bewoners met lichamelijke beperking en op de eerste etage wonen acht mensen met dementie.
Een vast team van deskundige medewerkers biedt dagelijks zorg en ondersteuning op deze woongroepen van De Heybergh. 's Nachts is altijd een verzorgende uit het bekende zorgteam aanwezig. Indien nodig kan deze medewerker een beroep doen op een verpleegkundige of specialist ouderengeneeskunde.

Verhuizen?

Verhuizen naar deze geheel vernieuwde studio's centraal gelegen in Soesterberg aan de gezellige winkelstraat? Dat kan met een indicatie voor thuiszorg of wijkverpleging vanuit de Ziektekostenverzekeringswet. Wilt u meer weten over het verhuur van deze vernieuwde studio's of direct een rondleiding aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met CallEgas Makelaardij Soest (035) 601 93 58.